HomeΚΡΗΤΗΜε πυρετώδεις ρυθμούς η προετοιμασία για το πρώτο κουδούνι στα σχολεία Μαλεβιζίου

Με πυρετώδεις ρυθμούς η προετοιμασία για το πρώτο κουδούνι στα σχολεία Μαλεβιζίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με συλλογικότητα και την εμπλοκή όλων των συναρμόδιων φορέων του Δήμου Μαλεβιζίου, η Δημοτική Αρχή εργάζεται με γοργούς ρυθμούς για να είναι όλα έτοιμα στα σχολεία του Δήμου την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, ημέρα έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.
Τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Μαλεβιζίου, με την συνεργασία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, των διευθύνσεων των σχολείων, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και των Τ.Κ. Γαζίου, Κρουσώνα και Τυλίσου, εργάζονται πυρετωδώς και πραγματοποιούν εργασίες συντήρησης στα σχολικά συγκροτήματα, με στόχο όλα να είναι έτοιμα με το πρώτο κουδούνι.

ergasies sxoleion 4
Βαψίματα, καθαρισμοί, επισκευές και συντήρηση υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, τοποθέτηση νέας αίθουσας στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου, τσιμεντόστρωση στη ράμπα πάρκινγκ του Λυκείου Γαζίου, είναι μερικές από τις εργασίες που πραγματοποιούνται και οι οποίες προβλέπεται να συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες.

ergasies sxoleion 3

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Για μια ακόμα χρονιά, προετοιμαζόμαστε για την υποδοχή των μαθητών για τη νέα σχολική χρονιά. Μέσα σε ένα εξαιρετικά δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, προσπαθούμε με όλα τα διαθέσιμα μέσα να ανταποκριθούμε και να συντηρήσουμε τα πολλά σχολικά κτίρια του δήμου μας, έτσι ώστε οι μαθητές όλων των βαθμίδων, να ξεκινήσουν τα μαθήματά τους κάτω από κατάλληλες συνθήκες.

ergasies sxoleion 2
Θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τις διευθύνσεις των σχολείων και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων για την καθοριστική συνεισφορά τους και την πολύτιμη βοήθειά τους στις εργασίες αυτές, τους Προέδρους των σχολικών μας επιτροπών Α. Φραντζεσκάκη και Γ. Ντουλάκη,, τους Αντιδημάρχους Α. Σαλούστρο, Θ. Κύρκο και Γ. Βαλτζάκη, τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Γ. Κοτσιφό, Φ. Τρυπιδάκη και Γ. Κουβίδη, καθώς και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο για θέματα Παιδείας του Δήμου μας Μανώλη Παπαδομανωλάκη για την άριστη δουλειά που πραγματοποιούν».

Διαφήμιση
Διαφήμιση