HomeΚΡΗΤΗ«Βουτιά θανάτου» για 25χρονο οδηγό – Έπεσε σε γκρεμό με το ΙΧ του

«Βουτιά θανάτου» για 25χρονο οδηγό – Έπεσε σε γκρεμό με το ΙΧ του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας νεαρός από το Ρέθυμνο, όταν το ΙΧ που οδηγούσε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες έπεσε σε γκρεμό. Το περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε στην περιοχή «Τρία Μοναστήρια» του Δήμου Ρεθύμνου με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό.

Η θανάσιμη πτώση του νεαρού, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν 25χρόνων, έγινε αντιληπτή από περίοικους που ειδοποίησαν άμεσα τις αρχές. Στήθηκε επιχείρηση με τη συμμετοχή της Πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του άτυχου οδηγού. Στην επιχείρηση συμμετείχαν 8 πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο με τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου.

Τα μέλη των συνεργείων που ερευνούσαν στην περιοχή εντόπισαν το άψυχο σώμα του νεαρού οδηγού ενώ η σορός έχει μεταφερθεί στο Νεκροτομείο για τη νεκροψία – νεκροτομή. Η επιχείρηση των σωστικών συνεργείων ολοκληρώθηκε αργά τη νύχτα, καθώς έπρεπε να εξακριβωθεί ότι στο όχημα δεν επέβαινε και άλλο άτομο.

Τι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άτυχος νεαρός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε στο γκρεμό διερευνά η Τροχαία Ρεθύμνου.

ΦΩΤΟ αρχείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση