HomeΚΡΗΤΗΔεύτερη ημέρα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στην Κρήτη – Θα έχει σειρά επαφών με τοπικούς φορείς

Δεύτερη ημέρα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στην Κρήτη – Θα έχει σειρά επαφών με τοπικούς φορείς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρνατουτάκη, το δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό και εκπρόσωπους της αυτοδιοίκησης πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο πλαίσιο της διήμερης προεκλογικής του περιοδείας στην Κρήτη.

251052

IMG_3985

IMG_3957

Στην συνέχεια συναντήθηκε και με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο.

IMG_3970

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του κ. Μεϊμαράκη το μεσημέρι θα μεταβεί στο Ρέθυμνο, όπου θα έχει αντίστοιχο πρόγραμμα επαφών. Η πρώτη στάση θα πραγματοποιηθεί στο Πέραμα Μυλοποτάμου ενώ στην συνέχεια θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη και του δημάρχους του νομού.  Το  απόγευμα θα μεταβεί στο Ακρωτήρι Χανίων ενώ το απόγευμα θα συμμετάσχει σε αλλεπάλληλες συναντήσεις με τοπικούς φορείς. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα ολοκληρώσει την διήμερη περιοδεία του στην Κρήτη με προεκλογική εκδήλωση που θα γίνει σε νυχτερινό κέντρο των Χανίων και στην οποία θα είναι κεντρικός ομιλητής.

Ο κ.Μεϊμαράκης έφθασε στο Ηράκλειο χθες το πρωί ενώ είχε μια σύντομη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα των VIP και περίμενε τη δική του πτήση για να επιστρέψει στην Αθήνα, έχοντας ολοκληρώσει τη δική του προεκλογική εκστρατεία στη Δυτική Κρήτη.

Την πρώτη ημέρα, ο πρόεδρος της ΝΔ, συνοδευόμενος από τους Λ.Αυγενάκη, Γ.Πλακιωτάκη, Ντόρα Μπακογιάννη, Όλγα Κεφαλογιάννη και Γ.Κεφαλογιάννη μετέβει στο νομό Λασιθίου. Αφού έκανε μια στάση στη Νεάπολη για να συνομιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής, στη συνέχεια επισκέφτηκε τον Άγιο Νικόλαο όπου είχε σειρά συναντήσεων με τοπικούς φορείς.

IMG_3665

Ο πρόεδρος της ΝΔ επέστρεψε το απόγευμα στο Ηράκλειο όπου είχε προγραμματίσει την κεντρική προεκλογική ομιλία του στο ξενοδοχείο «Αστόρια» στις 19:30 (δείτε εδώ).

MEIMARAKHS (1)

Κατά την έναρξη της ομιλίας του, ο κ Μειμαράκης ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στο Ηράκλειο, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Τώρα οι Κρητικοί θα ψηφίσουν ΝΔ και θα έχουν πρωθυπουργό Ηρακλειώτη, Κρητικό, που μετά το ’93 η Κρήτη δεν είχε πρωθυπουργό. Γι’ αυτό αποφάσισα να είμαι υποψήφιος στο Ηράκλειο της Κρήτης. Να ζητήσω από όλους τους Κρητικούς φίλους να έρθουν να ψηφίσουν ΝΔ να αποδείξουμε ότι εμείς οι Κρητικοί μπορούμε να ενωθούμε και να βγάλουμε την χώρα από το τέλμα που την έφερε η Αριστερή μελαγχολία”.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση