HomeΚΡΗΤΗ"Άπιαστο" όνειρο το ταξίδι για Ελβετία και Νορβηγία

"Άπιαστο" όνειρο το ταξίδι για Ελβετία και Νορβηγία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνελήφθησαν, τέσσερις (4) αλλοδαποί (3 άνδρες και γυναίκα) υπήκοοι Συρίας για πλαστογραφία πιστοποιητικών, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου και Χανίων

Επιχείρησαν, να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Ελβετία και Νορβηγία

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος, μια 22χρονη, ένας 20χρονος και ένας 48χρονος Σύριος για πλαστογραφία πιστοποιητικών.
Επιπλέον, το βράδυ της ίδιας ημέρας, συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ηρακλειου «Ν. Καζαντζάκης», ένας 61χρονος Σύριος, καθώς και αυτός προσπάθησε να ταξιδέψει έχοντας πλαστά διαβατήρια.
Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια αστυνομικού ελέγχου στο αεροδρόμιο Χανίων η 22χρονη, ο 20χρονος και ο 48χρονος, επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Αυστραλίας, Αρχών Νορβηγίας και Αρχών Γερμανίας αντίστοιχα, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό το Όσλο Νορβηγίας, ενώ ο 61χρονος στο αεροδρόμιο Ηρακλείου επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Ελβετίας προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό τη Ζυρίχη Ελβετίας.
Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν, στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων και Ηρακλείου αντίστοιχα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση