HomeΚΡΗΤΗΣοβαρά προβλήματα δημιουργεί η παρουσία των αδέσποτων στο αεροδρόμιο

Σοβαρά προβλήματα δημιουργεί η παρουσία των αδέσποτων στο αεροδρόμιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοβαρά προβλήματα δημιουργούν τα αδέσποτα που καθημερινά εγκαταλείπονται στον χώρο του αεροδρομίου στο Ηράκλειο καθώς περιφέρονται εντός και εκτός του χώρου.

Ο αερολιμενάρχης Ηρακλείου Γιώργος Πλιακας εξηγεί ότι οι αντιδράσεις του κόσμου μπροστά σε αυτήν την εικόνα μοιράζονται σε θετικές και αρνητικές, τονίζοντας ο ίδιος, ότι πρέπει να επικρατήσει η λογική σε κάποια πράγματα.

Οι υπεύθυνοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου κυρίως για τα ζώα που καταφέρνουν να μπουν στην πίστα του αεροδρομίου, σημειώνοντας ότι η παρουσία τους στον χώρο θέτει σε κίνδυνο τόσο την δική τους ζωή όσο και των επιβατών στα αεροσκάφη.

Από την πλευρά του και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για τα αδέσποτα καλεί να σταματήσει η εγκατάλειψη των ζώων, κάνοντας παράλληλα έκκληση να βρεθεί σπίτι γι'[ αυτά.

Τα σκυλιά μεταφέρθηκαν στο κυνοκομείο όμως την θέση τους γρήγορα αντικατέστησαν νέα τα οποία εγκαταλείφθηκαν απο τους ιδιοκτήτες τους. Μεγάλο πρόβλημα υπάρχει και με τις γάτες καθώς δεν υπάρχει κατάλληλος χώρος για να φιλοξενηθούν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση