HomeΚΡΗΤΗΠροφυλακιστέοι οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία- Ένταση στα δικαστήρια απο συγγενείς του 71χρονου

Προφυλακιστέοι οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία- Ένταση στα δικαστήρια απο συγγενείς του 71χρονου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν σήμερα απο τον ανακριτή οι δύο Βούλγαροι 17 και 21 χρόνων, οι οποίοι κατηγορούνται για την στυγερή δολοφονία του 71χρονου Όθωνα Ανδρουλιδάκη στις Μοίρες.

Ο 21χρονος πήρε το δρόμο για τις φυλακές Νεάπολης μετά την απολογία του ενώ ο 17χρονος θα μεταφερθεί σε κατάστημα κράτησης ανηλίκων.

250702Οι δύο νεαροί αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες, αυτή της ανθρωποκτονίας 250705από πρόθεση από κοινού κατά συναυτουργία αλλά και της ληστείας από κοινού κατά συναυτουργία.

Κατά την είσοδό τους στα δικαστήρια σημειώθηκε ένταση αλλά και επεισόδια καθώς απο νωρίς το πρωί είχαν συγκεντρωθεί φίλοι και συγγενείς του 71χρονου οι οποίοι κινήθηκαν εναντίον των νεαρών. Χρειάστηκε να επέμβουν οι αστυνομικοί για να απομακρύνουν τους συγγενείς του άνδρα προκειμένου να περάσουν οι κατηγορούμενοι στο γραφείο του ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι και οι δύο δράστες έχουν ομολογήσει τις πράξεις τους, ενώ τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων επιβεβαίωσαν τις καταθέσεις τους.

250706Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο ενώ παραδέχονται τις πράξεις τους ρίχνούν ο ένας στον άλλο την ευθύνη για το ποιος κρατούσε το μαχαίρι με το οποίο έβαλαν τέλος στην ζωή του άτυχου άνδρα.

Ο 71χρονος βρήκε τραγικό θάνατο όταν οι δύο νεαροί μπήκαν στο σπίτι του στις Μοίρες με σκοπό να τον ληστέψουν. Ο άνδρας ο οποίος ξύπνησε απο τις κινήσεις των νεαρών μέσα στο σπίτι ξεψύχησε έπειτα απο τα πολλαπλά χτυπήματα που του προκάλεσαν με μαχαίρι στο διάφορα σημεία του σώματος (δείτε εδώ).

Διαφήμιση
Διαφήμιση