HomeΚΡΗΤΗΣε σοβαρή κατάσταση ο εργολάβος, εξιτήριο για τον 43χρονο – Αναζητείται ο εργάτης που τους τραυμάτισε σε κατάσταση… αμόκ

Σε σοβαρή κατάσταση ο εργολάβος, εξιτήριο για τον 43χρονο – Αναζητείται ο εργάτης που τους τραυμάτισε σε κατάσταση… αμόκ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε σοβαρή κατάσταση παραμένει ο 49χρονος εργολάβος ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά την πτώση του από τον τρίτο στον δεύτερο όροφο της οικοδομής μετά που τον έσπρωξε ο Σύρος εργάτης του.

Την ίδια ώρα, ο 43χρονος ο οποίος επίσης διακομίστηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι – μετά από επίθεση του Σύρου – πήρε σήμερα εξιτήριο.

«Ο 43χρονος βγήκε από το νοσοκομείο καθώς οι εξετάσεις του ήταν καλές με τα τραύματα τελικά να αποδεικνύονται ότι ήταν επιπόλαια. Δυστυχώς όμως, ο εργολάβος παραμένει σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο», επεσήμανε στο cretapost, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιος Βοργιάς.

Σε εξέλιξη οι αστυνομικές έρευνες

Ως μία εγκληματική πράξη αντιμετωπίζουν οι αστυνομικές αρχές το συμβάν που έγινε πριν λίγες ημέρες στην οικοδομή που βρίσκεται στην λεωφόρο Παπαναστασίου όταν μετά από παρεξήγηση ένας Σύρος εργάτης σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε στον εργολάβο και έναν Έλληνα συνάδελφό του.

Οι αρχές αναζητούν τον Σύρο που έγινε… καπνός αμέσως μετά το περιστατικό. Η προανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ενώ αναμένεται σύντομα να υπάρξουν αποτελέσματα.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν στις 4.30 το απόγευμα της Δευτέρας όταν οι οικοδόμοι εργάζονταν σε οικοδομή στην λεωφόρο Παπαναστασίου (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ένας Σύρος εργάτης παρεξηγήθηκε με τον 49χρονος εργολάβο. Λίγη ώρα αργότερα, ο Σύρος υπέστη αμόκ χτύπησε έναν 45χρονο Έλληνα εργάτη στο κεφάλι μ’ ένα σίδερο και έσπρωξε τον εργολάβο από τον τρίτο όροφο της οικοδομής με αποτέλεσμα ο 49χρονος να πέσει στον δεύτερο όροφο. Στη συνέχεια ο Σύρος έγινε… καπνός.

Διαφήμιση
Διαφήμιση