HomeΚΡΗΤΗΤους «τσάκωσαν» την ώρα που άλλαζε χέρια η… ηρωίνη – Ο διακινητής κρατούσε και… τεφτέρι με ονόματα

Τους «τσάκωσαν» την ώρα που άλλαζε χέρια η… ηρωίνη – Ο διακινητής κρατούσε και… τεφτέρι με ονόματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα… πράσα έπιασαν δύο άνδρες χθες το μεσημέρι στο Ηράκλειο οι διωκτικές αρχές του νομού την ώρα που γινόταν το «αλισβερίσι» των ναρκωτικών.

Μάλιστα, ο διακινητής είχε στην κατοχή του κι ένα… τεφτέρι στο οποίο αναγράφονταν μέσα ονόματα και ποσά των συναλλαγών του.

Η σύλληψη

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες όταν στα γραφεία της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου έφτασαν πληροφορίες για την δράση ενός 42χρονου ο οποίος προμήθευε σε γνωστά στέκια ναρκωτικών ηρωίνη.

Ο 42χρονος τέθηκε υπό παρακολούθηση για κάποιες ημέρες μαθαίνοντας ότι χθες το μεσημέρι είχε συνάντηση με έναν ναρκομανή για να του προμηθεύσει την… δόση του.

Στήθηκε επιχείρηση της αστυνομίας η οποία παρακολουθούσε τον 42χρονο να περιμένει τον 55χρονο χρήστη.

Όταν εμφανίστηκε ο χρήστης κι έγινε η ανταλλαγή η άνδρες της αστυνομίας έκαναν την εμφάνισή τους και τους συνέλαβαν.

Η έρευνα και η… λεία

Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σημείο όπου γινόταν το… αλισβερίσι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικρή ποσότητα ηρωίνης και 160 ευρώ σε μετρητά.

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 42χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μικροποσότητα ηρωίνης, 240 ευρώ σε μετρητά – προερχόμενο από παράνομες πράξεις – ιδιόχειρες σημειώσεις με ονόματα και ποσά και διάφορα αντικείμενα για τη μέτρηση και την συσκευασία της ηρωίνης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση