HomeΚΡΗΤΗΤην Πέμπτη η απολογία των κατηγορουμένων για την δολοφονία του 71χρονου

Την Πέμπτη η απολογία των κατηγορουμένων για την δολοφονία του 71χρονου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενώπιον του εισαγγελέα βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι δύο Βούλγαροι, 17 και 21 χρόνων, που κατηγορούνται για την στυγερή δολοφονία του 71χρονου Όθωνα Ανδρουλιδάκη στις Μοίρες.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, από χθες οι δύο Βούλγαροι κρατούνται στην αστυνομία (δείτε εδώ) ενώ συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις των εργαστηριακών ελέγχων που «έδειξαν» τους δράστες οι οποίοι ομολόγησαν τις πράξεις τους.

voulgaroi3

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο όταν οι δύο νεαροί μπήκαν στο σπίτι του στις Μοίρες με σκοπό να τον ληστέψουν (δείτε εδώ).

 

Κατά την διάρκεια της έρευνάς τους για μετρητά και τιμαλφή, ο 71χρονος ξύπνησε και άρχισε να φωνάζει. Οι δύο νεαροί αφού τον ακινητοποίησαν, με τη χρήση ενός μαχαιριού τον τραυμάτισαν θανάσιμα, καταφέρνοντας του, με ιδιαίτερη σκληρότητα, πολλαπλά χτυπήματα σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Ο 17χρονος αλλά και ο 21χρονος παραδέχθηκαν πως δολοφόνησαν τον άτυχο ηλικιωμένο ενώ ο ανήλικος ισχυρίζεται ότι αυτός ήταν που κρατούσε το μαξιλάρι στο πρόσωπο του ηλικιωμένου και ο 21χρονος τον μαχαίρωνε. Ο 21χρονος από την πλευρά του υποστηρίζει ότι ο ανήλικος ήταν αυτός που κρατούσε το μαχαίρι και έβαλε τέλος στην ζωή του 71χρονου.

voulgaroi

Σήμερα και οι δύο πήραν προθεσμία μέχρι την Πέμπτη, προκειμένου να απολογηθούν για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού κατά συναυτουργία και της ληστείας από κοινού κατά συναυτουργία στον ανακριτή. Την ίδια ώρα συνελήφθη και η 38χρονη μητέρα του 17χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση