HomeΚΡΗΤΗΤελετή λήξης για το πρόγραμμα «Ισότιμη Πρόσβαση»

Τελετή λήξης για το πρόγραμμα «Ισότιμη Πρόσβαση»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Τελετή Λήξης Συμβουλευτικής για το πρόγραμμα «Ισότιμη Πρόσβαση» που υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη  «Δρόμοι  Απασχόλησης», με συντονιστή εταίρο την Αναπτυξιακή Ηρακλείου, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Αυγούστου στις 7μμ στην αίθουσα «Καστελλάκη» του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Την εκδήλωση διοργανώνει η  Εκπαιδευτική-Αναπτυξιακή ΠΛΟΗΓΟΣ (πρώην ΚΕΚ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΡΗΤΗΣ).

Στο πλαίσιο της τελετής θ’ απευθύνει χαιρετισμό ο διευθυντής της Αναπτυξιακής Ηρακλείου Γιώργος Μαυρογιάννης και στη συνέχεια ο διευθυντής της Εκπαιδευτικής Αναπτυξιακής ΠΛΟΗΓΟΣ Γιώργος Ζερβός θα προχωρήσει σε απολογισμό και αξιολόγηση της εφαρμογής της Δράσης Συμβουλευτικής. Επίσης, θα γίνει παρουσίαση καλών πρακτικών από την υλοποίηση των ενεργειών.

Η υλοποίηση του προγράμματος ξεκίνησε στα τέλη του 2012 και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 31 Αυγούστου 2015. Στο διάστημα αυτό 100 άνεργοι δέχτηκαν ολοκληρωμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής και κατάρτισης, με στόχο την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ), στο πλαίσιο του Ε.Π. Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013,

Διαφήμιση
Διαφήμιση