HomeΚΡΗΤΗΣήμερα το τελευταίο αντίο στον 71χρονο από τις Μοίρες – Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 71χρονο από τις Μοίρες – Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σήμερα, ανήμερα της εορτής της Κοίμησης της Θεοτόκου, συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου θα απευθύνει το τελευταίο αντίο στον 71χρονο ο οποίος δολοφονήθηκε στις Μοίρες.

Η κηδεία του θα γίνει στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στις Μοίρες στις 12 το μεσημέρι.

Μαρτυρικές στιγμές εζησε στα χέρια του δολοφόνου του

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες προέκυψαν από την ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια του θανάτου του άτυχου ηλικιωμένου στις Μοίρες, το πτώμα του οποίου βρήκε η κόρη του στο σπίτι του.

Η ιατροδικαστική εξέταση κατέδειξε ότι ο 71χρονος έζησε ένα θανατηφόρο μαρτύριο στα χέρια του άγνωστου για την ώρα δολοφόνου του, τον οποίο ενδεχομένως και γνώριζε. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο 71χρονος έφερε τραύματα πιθανότατα από μαχαίρι στο λαιμό και την κοιλιά, αλλά και πολλά άλλα χτυπήματα σε όλο του το σώμα, γεγονός που σημαίνει ότι ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας τον χτυπούσαν αλύπητα.

Το στοιχείο που θα αξιοποιήσει η τοπική ΕΛΑΣ στις έρευνές της για την εξιχνίαση του εγκλήματος είναι το γεγονός ότι στο σώμα του ηλικιωμένου άνδρα ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε ίχνη πάλης, πράγμα που σημαίνει ότι το θύμα πιθανότατα γνώριζε το δράστη, αφού στην πόρτα και τα παράθυρα του σπιτιού δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης.

Μέχρι στιγμής, το κίνητρο της ληστείας δείχνει να απομακρύνεται καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν στις τσέπες του 71χρονου χρηματικό ποσό, το οποίο οι δράστες δεν αφαίρεσαν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση