HomeΚΡΗΤΗΗ φήμη της 37χρονης απατεώνισσας έφτανε μέχρι και… Θεσσαλονίκη

Η φήμη της 37χρονης απατεώνισσας έφτανε μέχρι και… Θεσσαλονίκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καταδικαστικές αποφάσεις από το δικαστήριο Αθήνας και τρία εντάλματα σύλληψης από την Θεσσαλονίκη είχε η 37χρονη απατεώνισσα που συνελήφθη στα Χανιά πριν λίγες ημέρες.

Η 37χρονη φαίνεται ότι πριν εξαπατήσει τους Κρητικούς (δείτε εδώ) είχε στο ενεργητικό της απάτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατά τη διάρκεια της προανάκρισης προέκυψε ότι εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και εντάλματα σύλληψης σε βάρος της 37χρονης από την Κύπρο που συνελήφθη στα Χανιά.

Ειδικότερα, σε βάρος της εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, τρία εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Θεσσαλονίκης, μια απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, πέντε αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης και δύο αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, για τα αδικήματα της απάτης κατ’ εξακολούθηση, της πλαστογραφίας, της ψευδής καταμήνυσης και για τη μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο της συμμετοχής της συλληφθείσας και σε άλλες πράξεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση