HomeΚΡΗΤΗΛ. Αυγενάκης: «Μόνη λύση η κυβέρνηση ειδικού σκοπού»

Λ. Αυγενάκης: «Μόνη λύση η κυβέρνηση ειδικού σκοπού»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα αποτέλεσμα της διαδικασίας στη βουλή μετά την ολοκλήρωση της ονομαστικής ψηφοφορίας για το 3ο μνημόνιο σχολίασε στους δημοσιογράφους στο περιστύλιο της Βουλής, ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος είχε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Οι ευθύνες για την σημερινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, αλλά και τη συνολική θεσμική υποβάθμιση που βιώνουμε, βαρύνουν αποκλειστικά τους κ.κ. Τσίπρα και Καμμένο και είναι τεράστιες.

Η περήφανη διαπραγμάτευση που τάχα έκανε οδήγησε σε ένα γιγαντιαίο, 3ο μνημόνιο με δυσβάσταχτα μέτρα, να ψηφίζεται κάτω από ασφυκτική πίεση χρόνου και οικονομικού αδιεξόδου.

Η διαπραγματευτική ομάδα, η οποία ήταν και εκείνη επιλογή Τσίπρα, κρίθηκε εκ του αποτελέσματος άκρως επικίνδυνη. Έκανε δοκιμές στις πλάτες των Ελλήνων με ψευτοεκβιασμούς και ψευτολεονταρισμούς, ναρκοθετώντας την διαπραγμάτευση και φέρνοντας την Ελλάδα πριν την ολική καταστροφή.

Και τέλος συμβαίνει μια πρωτοφανής αντικοινοβουλευτική και αντεθνική συμπεριφορά από την Πρόεδρο της Βουλής, επίσης με ευθύνη Τσίπρα.  Με θεσμικά προσκόμματα, προσπαθεί να παρεμποδίσει κάθε δυνατότητα της χώρας να ξεφύγει από το αδιέξοδο και πρέπει ο Πρωθυπουργός άμεσα να δώσει τη λύση, να προχωρήσει σε πρόταση μομφής και αντικατάστασή της.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ έχει υποστεί ένα βαρύτατο πλήγμα και πρέπει να κλείσει οριστικά τα σενάρια εκλογών που κοστίζουν τόσο πολύ στην οικονομία.

Η μόνη, ασφαλής και εθνικά ωφέλιμη επιλογή αυτή την κρίσιμη στιγμή είναι μια «Κυβέρνηση Ειδικού Σκοπού και πραγματικής Εθνικής Σωτηρίας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση