HomeΚΡΗΤΗΔυναμική η συμμετοχή στο χθεσινό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Ηράκλειο

Δυναμική η συμμετοχή στο χθεσινό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μαχητική συγκέντρωση και στην συνέχεια πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου, πραγματοποίησαν εργαζόμενοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, συνταξιούχοι και γυναίκες, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των ταξικών σωματείων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, δίνοντας αγωνιστική απάντηση στο νέο μνημόνιο – λαιμητόμο, που έφερε για ψήφιση στη Βουλή η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Στην συγκέντρωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Λιονταριών, χαιρετισμούς απηύθυναν το σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ, το σωματείο εργαζομένων στην ιδιωτική εκπαίδευση «Γαλάτεια Καζαντζάκη», η ΠΑΣΥ, η ΟΓΕ και η ΠΑΣΕΒΕ, ενώ την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο Δημήτρης Βρύσσαλης, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Ηρακλείου και γραμματέας του ΔΣ του σωματείου εργαζομένων «ΠΑΓΝΗ».

Μεταξύ άλλων, σημείωσε πως «Με την αποψινή συγκέντρωση δίνουμε μία πρώτη αγωνιστική απάντηση στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία κατέθεσε για ψήφιση στη Βουλή, μέσα στο δεκαπενταύγουστο, με διαδικασίες εξπρές, το νέο μνημόνιο που αποτελεί έναν πραγματικό όλεθρο για την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα».

Τέλος, κάλεσε «να μην χαθεί καμία στιγμή, να μην υπάρξει καμία συναίνεση στα βάρβαρα μέτρα, παλιά και νέα, τα οποία να ακυρωθούν σε κάθε τόπο δουλειάς και γειτονιά. Ετοιμαζόμαστε για νέους σκληρούς αγώνες. Βάζουμε τη δική μας σφραγίδα στις εξελίξεις. Μπορούμε να καταργήσουμε μνημόνια και αντιλαϊκούς νόμους».

ΦΩΤΟ αρχείου

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση