HomeΚΡΗΤΗΤο μποστάνι δεν είχε λάχανα αλλά… χασισόδεντρα – Στα χέρια των αρχών μία 52χρονη

Το μποστάνι δεν είχε λάχανα αλλά… χασισόδεντρα – Στα χέρια των αρχών μία 52χρονη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με περίσσεια φροντίδα και επιμέλεια μία 52χρονη καλλιεργούσε τον δικό της μποστάνι το οποίο δεν είχε λάχανα αλλά… χασισόδεντρα.

Αυτό τουλάχιστον διαπίστωσαν πριν από δύο ημέρες οι αστυνομικές αρχές που σε έλεγχο που έκαναν σε αγροτική περιοχή του Αγίου Νικολάου βρέθηκαν μπροστά σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου υπήρχαν 22 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία είχαν ύψος έως και 1,60 μ.

Κι επειδή μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις αυτή είναι η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικές αρχές:

003

Οι αστυνομικοί έφυγαν από το σημείο και ξεκίνησαν να παρακολουθούν τον χώρο για να διαπιστώσουν σε ποιον ανήκει αυτό το… μποστάνι.

Σήμερα το μεσημέρι εμφανίστηκε μία 52χρονη η οποία άρχισε να φροντίζει τα χασισόδεντρα. Μόλις ολοκλήρωσε την… φροντίδα η 52χρονη, οι αστυνομικοί βγήκαν από την κρυψώνα τους και την συνέλαβαν.

Σε έλεγχο που έκαναν σε αποθήκη που βρισκόταν κοντά στο χωράφι και ανήκει στην 52χρονη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 34,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 87) σπόροι κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, ενώ η συλληφθείσα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση