HomeΚΡΗΤΗΤραγωδία στις Μοίρες: Τρία τα χτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε ο 71χρονος

Τραγωδία στις Μοίρες: Τρία τα χτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε ο 71χρονος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκλονισμένη είναι όλη η τοπική κοινωνία στις Μοίρες από τον θάνατο του 71χρονου ο οποίος βρέθηκε μέσα σε μία λίμνη αίματος μέσα στο σπίτι του φέροντας χτυπήματα με μαχαίρι.

Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τα χτυπήματα να ήταν δύο (δείτε εδώ) ωστόσο μετά την πρώτη αυτοψία του ιατροδικαστή προέκυψε ότι ο 71χρονος φέρει τρία χτυπήματα από μαχαίρι. Δύο στο λαιμό κι ένα στην κοιλιακή χώρα.

Αύριο αναμένεται να διενεργηθεί η νεκροψία – νεκροτομή από τον ιατροδικαστή η οποία και θα ρίξει φως στην υπόθεση.

Σε εξέλιξη η αστυνομική έρευνα

Το τραγικό αυτό περιστατικό ήρθε στο φως σήμερα λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι όταν η κόρη του θύματος πήγε στο σπίτι του  71χρονου. Τον αναζητούσε από χθες και σήμερα αποφάσισε να πάει να δει στις Μοίρες αν είναι καλά ο πατέρας της.

Δυστυχώς, τον βρήκε η ίδια πάνω στο κρεβάτι του μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ, η αστυνομία και ο ιατροδικαστής. Οι έρευνες των ανδρών της αστυνομίας άρχισαν αμέσως. Άνδρες της Σήμανσης συνέλεξε τα στοιχεία που υπήρχαν μέσα στον χώρο ενώ ξεκίνησαν και οι ερωτήσεις με τους αστυνομικούς να χτυπούν πόρτα – πόρτα τους γείτονες για το αν άκουσαν το οτιδήποτε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες, το φονικό όπλο – το μαχαίρι στην συγκεκριμένη περίπτωση – δεν βρέθηκε στο σπίτι του 71χρονου ενώ δεν βρέθηκαν ούτε ίχνη πάλης. Η αστυνομία ερευνά κάθε πτυχή της υπόθεσης και εξετάζει κάθε ενδεχόμενο ενώ περιμένει το ιατροδικαστικό πόρισμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση