HomeΚΡΗΤΗΔημοτική ομάδα τη Δευτέρα συγκαλεί ο Β. Λαμπρινός μετά τα γεγονότα στο δημοτικό συμβούλιο

Δημοτική ομάδα τη Δευτέρα συγκαλεί ο Β. Λαμπρινός μετά τα γεγονότα στο δημοτικό συμβούλιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αποφασισμένος να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να «τραβήξει και αυτιά» αν χρειαστεί είναι ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, μετά τα χθεσινά γεγονότα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στη Λότζια, όπου οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ κάποιων μελών της παράταξης της πλειοψηφίας.

Έτσι, συγκαλείται στις 2 το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας, με πρωτοβουλία του ίδιου του κ. Λαμπρινού, προκειμένου – σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost –  να εκτονωθεί η κατάσταση που δημιουργήθηκε αλλά κυρίως να εξασφαλιστεί η συνοχή μεταξύ των μελών της πλειοψηφίας.

Χθες, με την έναρξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Λαμπρινού καταφέρθηκε εναντίον αντιδημάρχου για τους χειρισμούς του σε μείζονα ζητήματα, σε βαθμό όμως τέτοιο που η ψυχραιμία χάθηκε με αποτέλεσμα να ακουστούν βαρύτατες εκφράσεις, απάδουσες του χώρου και της διαδικασίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Λαμπρινός είναι ενοχλημένος από την τροπή που πήρε το περιστατικό και την εικόνα που παρουσίασε ο δημοτικός σύμβουλος και εμφανίζεται αποφασισμένος να μην επιτρέψει άλλες εκτροπές που πλήττουν την εικόνα και συνακόλουθα το έργο της παράταξης της πλειοψηφίας στο Δήμο Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση