HomeΚΡΗΤΗΉθελαν να αναχωρήσουν ομαδικά με πλαστά διαβατήρια από την Ελλάδα

Ήθελαν να αναχωρήσουν ομαδικά με πλαστά διαβατήρια από την Ελλάδα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπαράζ συλλήψεων για ακόμη μία φορά στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου αλλοδαπών που ήθελαν να εγκαταλείψουν την Ελλάδα παράνομα με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Χθες, αστυνομικοί του αερολιμένα συνέλαβαν συνολικά 7 άτομα, έξι άνδρες και μία γυναίκα, από τη Συρία και το Αφγανιστάν, ηλικίας 18 έως και 53 χρόνων, οι οποίοι ήθελαν να ταξιδέψουν αεροπορικώς με προορισμό τη Γαλλία και τα Βέλγιο. Και οι 7 συνελήφθησαν για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Πιο συγκεκριμένα, χθες το πρωί ένας 31χρονος επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Τσεχίας για να ταξιδέψει στη Μασσαλία και ένας 34χρονος με πλαστό διαβατήριο Λιθουανίας επιδίωξε να ταξιδέψει στις Βρυξέλλες.

Επιπλέον, ένας  32χρονος, ένας 30χρονος και ένας 28χρονος επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Γαλλίας, ένας 53χρονος  είχε στην κατοχή του πλαστό διαβατήριο της Ισπανίας και μία 18χρονη πλαστά έγγραφα που υποτίθεται ότι είχαν εκδοθεί από τις αρχές της Ιταλίας. Όλοι τους είχαν προορισμό το Παρίσι. Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια του ελέγχου των διαβατηρίων και κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση