HomeΚΡΗΤΗΚαλά κρατούν οι… κλοπές – «Χτυπούν» τώρα και τουρίστες σε ξενοδοχεία

Καλά κρατούν οι… κλοπές – «Χτυπούν» τώρα και τουρίστες σε ξενοδοχεία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Και οι κλοπές… καλά κρατούν στην Κρήτη με νέους ανθρώπους να μην διστάζουν να κλέψουν από κινητά τηλέφωνα, χρήματα μέχρι και πιστωτικές κάρτες.

Δύο νέες περιπτώσεις κλοπών εξιχνίασε η τοπική ΕΛ.ΑΣ. Στην πρώτη περίπτωση δράστης ήταν μία 24χρονη που έκλεψε από έναν ανυποψίαστο πολίτη το iphone του ενώ στη δεύτερη περίπτωση δράστης ήταν ένας 28χρονος από την Λευκορωσία που έβαλε στο… μάτι μία τουρίστρια που έκανε τις διακοπές της στην Κρήτη.

Του πήρε το iphone χωρίς να το… καταλάβει

Με την μέθοδο της απασχόλησης μία 24χρονη χθες το βράδυ έκλεψε το iphone ενός 54χρονου.

Όλα έγιναν όταν εκείνη τον σταμάτησε για να ζητήσει οδηγίες για να πάει κάπου στο Ηράκλειο. Την ώρα που κουβέντιαζε ο 54χρονος με την 24χρονη, εκείνη του πήρε το iphone του, αξίας 500 ευρώ, χωρίς να γίνει αντιληπτή.

Όταν έφυγε ο 54χρονος συνειδητοποίησε τί είχε γίνει και ειδοποίησε την αστυνομία.

Τα ξημερώματα οι άνδρες της ομάδος ΔΙ.ΑΣ. την εντόπισαν και την συνέλαβαν.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου , ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Της πήρε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της χρήματα και πιστωτική κάρτα

Στο… μάτι έβαλε ένας 28χρονος από την Λευκορωσία μία 33χρονη ρωσίδα τουρίστρια που κάνει τις διακοπές της στην Χερσόνησο Ηρακλείου.

Ο 28χρονος παρακολουθούσε την 33χρονη κι όταν σιγουρεύτηκε ότι εκείνη έφυγε από το δωμάτιο που διέμενε, το διέρρηξε και πήρε από μέσα χρήματα αλλά και την πιστωτική της κάρτα.

Μάλιστα, βρήκε και το pin της με αποτέλεσμα να πάει να κάνει αγορά με την κάρτα της 33χρονης αξίας 620 ευρώ.

Η καταγγελία έγινε χθες το βράδυ από την τουρίστρια και σήμερα τα ξημερώματα οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 28χρονο.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου , ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση