HomeΚΡΗΤΗΘρίλερ με το σοβαρότατο τραυματισμό 48χρονου που χαροπαλεύει στο ΠΑΓΝΗ

Θρίλερ με το σοβαρότατο τραυματισμό 48χρονου που χαροπαλεύει στο ΠΑΓΝΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μάχη για τη ζωή του δίνει από χθες στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ ένας 48χρονος ηλεκτρολόγος από χωριό της Μεσαράς που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ενόσω εργαζόταν σε μεγάλη εργοστασιακή μονάδα της ενδοχώρας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του cretapost, ο άτυχος 48χρονος τραυματίστηκε σοβαρότατα στο κεφάλι κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο χώρο της εργασίας του, ενώ μυστήριο αποτελεί για την οικογένεια του το πώς βρέθηκε αιμόφυρτος και ημιαναίσθητος στο σπίτι του, όπου τον βρήκε ο αδελφός του σε ιδιαίτερα άσχημα κατάσταση, να αιμορραγεί από το αυτιά και τη μύτη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αδελφός του 48χρονου, ειδοποίησε άμεσα το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου μετέφερε τον τραυματία στο ΠΑΓΝΗ όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο διέγνωσαν ότι ο 48χρονος έχει υποστεί εκτεταμένο εγκεφαλικό αιμάτωμα και κρίθηκε επιβεβλημένη η νοσηλεία του στη ΜΕΘ, ενώ ενδέχεται αύριο να εισαχθεί στο χειρουργείο σε μία ύστατη προσπάθεια του ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο 48χρονος, ο οποίος είναι διαζευγμένος και πατέρας δύο παιδιών, ζούσε μόνος του σε χωριό της Μεσαράς, και εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος σε μεγάλη εργοστασιακή μονάδα της ενδοχώρας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση