HomeΚΡΗΤΗΔημόσια Διαβούλευση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Βιάννου

Δημόσια Διαβούλευση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Βιάννου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε δημόσια διαβούλευση βρίσκεται η Α’ φάση του Επιχειρησιακού Προγράμματος του δήμου Βιάννου για την περίοδο 2015-2019.

Το κείμενο της Α΄ φάσης που αναφέρεται στο «Στρατηγικό Σχεδιασμό», εκπονήθηκε από το γραφείο Προγραμματισμού σε συνεργασία με τις διευθύνσεις Οικονομικών και Τεχνικών υπηρεσιών καθώς και των νομικών προσώπων του Δήμου Βιάννου .

Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα συνιστά ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα τοπικής και οργανωτικής ανάπτυξης για την περίοδο 2015-2019, σε εναρμόνιση με τις κατευθύνσεις αναπτυξιακού σχεδιασμού τόσο σε περιφερειακό όσο και εθνικό επίπεδο.

Το ψηφισμένο κείμενο της Α΄ Φάσης από το Δημοτικό Συμβούλιο σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, τίθεται σε δημόσια διαβούλευση   έως και την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου  2015. Το πλήρες κείμενο βρίσκεται αναρτημένο, στην ιστοσελίδα του Δήμου Βιάννου  (http://www.viannos.gov.gr) και μπορούν επ’ αυτού να υποβάλλονται προτάσεις από πολίτες, συλλόγους, ιδρύματα, τοπικούς κοινωνικούς και οικονομικούς φορείς. Οι τυχόν προτάσεις και παρατηρήσεις θα ενσωματωθούν στο τελικό κείμενο, κατόπιν αξιολόγησης από την ομάδα διοίκησης του έργου.

Οι προτάσεις, οι παρατηρήσεις και τα σχόλια πρέπει να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο e-mail [email protected]  ή με φαξ 2895022860 στο γραφείο  Προγραμματισμού. (υπόψη κ. Παναγιώτη Τσακμόπουλου τηλ 2895340157).

Διαφήμιση
Διαφήμιση