HomeΚΡΗΤΗΓεύση από το «Τοπίο Μνήμης» πήρε η… υπουργός Πολιτισμού

Γεύση από το «Τοπίο Μνήμης» πήρε η… υπουργός Πολιτισμού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία μικρή γεύση από την έκθεση «Τοπίο Μνήμης» που παρουσιάζεται από Έλληνες και Ολλανδούς εικαστικούς καλλιτέχνες πήρε η υπουργός Πολιτισμού, Έλενα Κουντουρά κατά την παραμονή της στο Ηράκλειο.

Η κ. Κουντουρά μαζί με τους συνεργάτες της αλλά και εκπροσώπους φορέων της πόλης επισκέφτηκαν σήμερα την Βασιλική του Αγίου Μάρκου για να παρακολουθήσουν την έκθεση.

Η υπουργός Πολιτισμού έμεινε ενθουσιασμένη τόσο από τα εκθέματα όσο και από τον χώρο της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου.

Υπενθυμίζεται ότι η έκθεση είναι μία συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης και υπό την Αιγίδα των υπουργείων Πολιτισμού, Τουρισμού και της Ολλανδικής Πρεσβείας, η έκθεση στο Ηράκλειο αποτελεί τμήμα της συνολικής φεστιβαλικής δράσης του ORANGE WATER που εξελίσσεται σε 10 χώρους πολιτισμού στην Αθήνα, την Κρήτη και την Πάρο.

Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα ζωγραφικής, γλυπτά και εγκαταστάσεις που εκτείνονται από τον ρεαλισμό και την Conceptual Art μέχρι την απόλυτη αφαίρεση.

Συμμετέχουν οι εικαστικοί:

Ad Arma // Bert Van Santen // Eozen Agopian // Gert Van Oortmerssen // Jan Mulder // Paulien Lethen // Άγγελος Σκούρτης // Αποστόλης Ζολωτάκης // Απόστολος Φανακίδης // Δήμητρα Χανιώτη // Δημήτρης Τράγκας // Κέλλυ Αθανασιάδου // Κυριάκος Μορταράκος // Κώστας Τσώλης // Λίνα Μπέμπη // Νίκος Παπαδημητρίου // Σπυριδούλα Πολίτη

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και τις 24 Αυγούστου.

250327 250326 250325 250324 250321 250320 250319 250316

Διαφήμιση
Διαφήμιση