HomeΚΡΗΤΗΣτο Οροπέδιο Λασιθίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Στο Οροπέδιο Λασιθίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις εκδηλώσεις της Πανσελήνου την Παρασκευή 31 Ιουλίου, στο Σπήλαιο «γέννησης και ανατροφής του Δία» κατά το μύθο , στο Οροπέδιο Λασιθίου βρέθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου και πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης κ. Βασίλης Λαμπρινός, με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Κώστα Βαρδαβά.

oropedio2

Οι εκδηλώσεις αυτές ήταν στα πλαίσια του Διεθνούς Συμποσίου «Ελληνική Μυθολογία και Σύγχρονη Ανάπλαση» που πραγματοποιήθηκε στο Καμπάνειο Ίδρυμα, στο Ψυχρό Λασιθίου. Στις εργασίες του Συμποσίου συμμετείχαν ο κ. Νίκος Κοτζιάς, Υπουργός Εξωτερικών και ο  κ. Νίκος Τόσκας, Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας.

Το Συμπόσιο διοργάνωσαν  ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου και το Καμπάνειο Ίδρυμα, συνδιοργανωτής  ήταν η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου και υπό την αιγίδα  της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού του ΥΠΕΞ, του Υπουργείου Πολιτισμού,  της  Περιφέρειας  Κρήτης,  της Περιφερειακής Ενότητας Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης και με την υποστήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων  Λασιθίου, πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, του ΚΕΑΝ – Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων. Ξεχωριστή νότα στις εκδηλώσεις έδωσε και η Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου που μετέβη στο Οροπέδιο Λασιθίου.

oropedio3

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση