HomeΚΡΗΤΗΉθελαν να ταξιδέψουν ομαδικά με πλαστά διαβατήρια για την Ευρώπη

Ήθελαν να ταξιδέψουν ομαδικά με πλαστά διαβατήρια για την Ευρώπη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη σύλληψη συνολικά 9 Σύρων, ανάμεσα στους οποίους μια 22χρονη μητέρα με την ανήλικη κόρη της, προχώρησαν οι αστυνομικοί του αεροδρόμιου Ηρακλείου, για πλαστογραφία πιστοποιητικών. Και οι 9 συλληφθέντες προσπάθησαν να ταξιδέψουν με προορισμό το Παρίσι αλλά και πόλη της Γερμανίας, με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν.

Πιο συγκεκριμένα, χθες το πρωί, ένας 22χρονος Σύρος έδειξε στους αστυνομικούς στον έλεγχο των διαβατηρίων, πλαστά έγγραφα αρχών Συρίας, προκειμένου να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να ταξιδέψει στο Παρίσι.

Το απόγευμα  της ίδιας ημέρας, συνελήφθησαν οχτώ ομοεθνείς του, δύο 28χρονοι, ένας 31χρονος, ένας 25χρονος,  μία 19χρονη, μία 22χρονη με την ανήλικη κόρη της, μία 42χρονη και ένας 17χρονος, οι οποίοι κατά τον έλεγχο, επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, Αρχών Βελγίου,  Βουλγαρίας και Γερμανίας. Ο 31χρονος ήθελε να ταξιδέψει στο Παρίσι και όλοι οι υπόλοιποι στη Φραγκφούρτη της Γερμανίας. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση