HomeΚΡΗΤΗ«Ανάγκη άμεσης παρέμβασης της ΔΟΕ για τη μη έγκαιρη πληρωμή των αναπληρωτών»

«Ανάγκη άμεσης παρέμβασης της ΔΟΕ για τη μη έγκαιρη πληρωμή των αναπληρωτών»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την ανάγκη άμεσης παρέμβασης της ΔΟΕ για την μη έγκαιρη πληρωμή των αναπληρωτών εκπαιδευτικών αναφέρει σε ανακοίνωσή του το μέλος του Δ.Σ. της ΔΟΕ, Γιώργος Τρούλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

Κατόπιν ενημέρωσης από πολλούς συναδέλφους αναπληρωτές, υπάρχουν Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας που δεν  έχουν προχωρήσει σε καταβολή της αποζημίωσης μη ληφθείσας άδειας στους συναδέλφους μας της παράλληλης στήριξης (πληρωμή μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ) καθώς και το υπόλοιπο του μηνός Ιουνίου.

Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί οι παρακάτω 18 Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που δεν έχουν προχωρήσει στην καταβολή της αποζημίωσης: Α΄ Αθήνας, Β΄ Αθήνας, Γ΄ Αθήνας, Δ΄ Αθήνας, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής, Γρεβενών, Ημαθίας, Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Δυτικής Θεσσαλονίκης, Καστοριάς, Κιλκίς, Πειραιά, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών, Φλώρινας και Χαλκιδικής. Επίσης δεν έχει καταβληθεί και στους συναδέλφους ΠΔΕ των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης: Αιτωλοακαρνανίας, Ηρακλείου και Λάρισας.

Καλώ τον Πρόεδρο του ΔΣ της ΔΟΕ, θεσμικά, να παρέμβει προς την αρμόδια υπηρεσία για να δοθεί άμεσα λύση σε ένα βασικό πρόβλημα των συναδέλφων μας, ιδιαίτερα αυτή τη χρονική συγκυρία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση