HomeΚΡΗΤΗ28χρονος ιδιοκτήτης καφετέριας διακινούσε ναρκωτικά

28χρονος ιδιοκτήτης καφετέριας διακινούσε ναρκωτικά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη σύλληψη δύο 28χρονων προχώρησε χθες το μεσημέρι η αστυνομία της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Συγκεκριμένα συνελήφθη ένας 28χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και ένας 28χρονος απο την Ουκρανία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικά οι αρχές οργάνωσαν συντονισμένη επιχείρηση έπειτα απο στοιχεία που είχαν στα χέρια τους. Ο 28χρονος εντοπίστηκε την ώρα που έβγαινε απο το κατάστημα του και οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στον ίδιο, στο μαγαζί του αλλά και στο σπίτι του κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 232,7 γραμμαρίων και 2 ποσότητες κατεργασμένης κάνναβης συνολικού βάρους 22,6 γραμμαρίων.

Επίσης κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.390 ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, μια ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στο ίδιο σημείο οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον 28χρονο Ουκρανό καθώς μετά απο έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 30 γραμμαρίων .

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση