HomeΚΡΗΤΗΣτις 2 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Παγκρήτια Αγροτική Έκθεση Αρκαλοχωρίου

Στις 2 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Παγκρήτια Αγροτική Έκθεση Αρκαλοχωρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας ως διοργανωτής καθώς και η ALFA EXPO, ανάδοχος του έργου ανακοινώνουν τη νέα ημερομηνία της  12ης Παγκρήτιας Αγροτικής Έκθεσης Αρκαλοχωρίου.

Η έκτακτη οικονομική, πολιτική & κοινωνική κατάσταση της χώρας δυστυχώς επιβάλλει την εκ νέου μετάθεση της ημερομηνίας και ορίζει ως νέες ημερομηνίες της 12ης Παγκρήτιας Αγροτικής Έκθεσης Αρκαλοχωρίου τις 2 έως 7 Σεπτεμβρίου 2015.

Η 12η  Παγκρήτια Αγροτική Έκθεση Αρκαλοχωρίου θα πραγματοποιηθεί 2 έως 7 Σεπτεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας. Στην Έκθεση προστίθενται επιπλέον πολιτιστικές εκδηλώσεις οι οποίες θα αναδείξουν το Αρκαλοχώρι και δη την 12η Παγκρήτια Αγροτική Έκθεση Αρκαλοχωρίου στο πολιτιστικό κέντρο του Ηρακλείου για 6 μέρες.

ekthesi arkaloxoriou

Οι παράλληλες εκδηλώσεις, ημερίδες, συναυλίες και σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν κανονικά κατά τις προγραμματισμένες ημερομηνίες διεξαγωγής της έκθεσης το Σεπτέμβριο.

Σύντομα θα ανακοινωθεί το ακριβές πρόγραμμα των πολιτιστικών & ενημερωτικών εκδηλώσεων.

Στη σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών επισημαίνονται ακόμη τα εξής:

«Σας ζητάμε για μια ακόμη φορά συγνώμη για την όποια αναστάτωση με την υπόσχεση ότι η 12η Παγκρήτια Αγροτική Έκθεση Αρκαλοχωρίου θα είναι κοντά σας από τις 2 ως 7 Σεπτεμβρίου και θα εξακολουθεί να αποτελεί το σημαντικότερο εργαλείο δουλειάς για τον αγρότη και τον κτηνοτρόφο.

2 έως 7 Σεπτεμβρίου η 12η Παγκρήτια Αγροτική Έκθεση Αρκαλοχωρίου είναι το επαγγελματικό & πολιτιστικό κέντρο της Κρήτης.»

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση