HomeΚΡΗΤΗΔωρεάν θεματικό εργαστήρι για την «Πράσινη Επιχειρηματικότητα»

Δωρεάν θεματικό εργαστήρι για την «Πράσινη Επιχειρηματικότητα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητήριου Ηρακλείου στο πλαίσιο της συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης και υποστήριξης των επιχειρήσεων μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων οργανώνει ΔΩΡΕΑΝ Θεματικό Εργαστήρι με θέμα «ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015 και ώρα 18:00 μμ. στην Αίθουσα Καρούζου του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (οδός Κορωναίου 9).

Στόχος του Εργαστηρίου είναι να ενημερωθούν οι συμμετέχοντες για την πράσινη επιχειρηματικότητα, τις πράσινες υπηρεσίες και τα πράσινα προϊόντα, να λάβουν συμβουλευτική στήριξη για τη μετατροπή μιας επιχείρησης σε πράσινη (εξοικονόμηση ενέργειας, μείωση αποβλήτων και ανακύκλωση, πράσινες προμήθειες, περιβαλλοντική διαχείριση και πιστοποίηση) και να γνωρίσουν καλές πρακτικές πράσινης επιχειρηματικότητας σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στo ΔΩΡΕΑΝ Εργαστήρι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή επικοινωνώντας με το Επιμελητήριο Ηρακλείου τηλ: 2810 247039, email [email protected] υπεύθυνος: Ράμι Μασούντ.

Το Θεματικό Εργαστήριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πράξης
«Ισότιμη Πρόσβαση» (Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες, Ε.Π.ΑΝ.Α.Δ. 2007-2013)
Διαφήμιση
Διαφήμιση