HomeΚΡΗΤΗΑπλήρωτοι οι εργαζόμενοι στη κατασκευή του δρόμου «Γάζι – Κρουσώνα» – Ξεκινούν επίσχεση εργασίας

Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στη κατασκευή του δρόμου «Γάζι – Κρουσώνα» – Ξεκινούν επίσχεση εργασίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδικάτου Οικοδόμων Ηρακλείου, οι εργαζόμενοι στην ανασκαφή για την κατασκευή του δρόμου «Γάζι Κρουσώνα» ξεκινούν επίσχεση εργασίας καθώς θέλουν να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου καταγγέλλει την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων όλων των εργαζομένων στην ανασκαφή για την κατασκευή του δρόμου «Γάζι – Κρουσώνα».

Επίσης δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση του στους εργαζόμενους του έργου οι οποίοι από σήμερα, Τετάρτη 22 Ιούλη, ξεκινούν επίσχεση εργασίας απαιτώντας την άμεση εξόφληση και καταβολή των δεδουλευμένων τους, αρνούμενοι να συνεχίσουν να εργάζονται χωρίς να αμείβονται.

Την ίδια ώρα σε επίσχεση εργασίας συνεχίζουν να βρίσκονται και οι εργαζόμενοι στην ανασκαφή επέκτασης του Βενιζέλειου νοσοκομείου, οι οποίοι με τη σειρά τους απαιτούν να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους. Μάλιστα στο συγκεκριμένο έργο δεν είναι η πρώτη φορά που οι εργαζόμενοι μένουν απλήρωτοι.

Από τις 18 Μάη αλλά και τον Ιούνη ως Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου, με ανακοινώσεις μας, είχαμε καταγγείλει για μια ακόμη φορά το γεγονός και δυστυχώς και σήμερα παραμένουμε στο «ίδιο έργο θεατές». Επαναλαμβάνουμε ότι το ίδιο είχε γίνει και άλλες φορές στο παρελθόν με τους εργαζόμενους τελικά να παίρνουν τα δεδουλευμένα τους ύστερα από αγώνα και επίσχεση εργασίας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να μην δείχνουν καμία ανοχή σε τέτοια φαινόμενα και συσπειρωμένοι γύρω από το συνδικάτο να παλέψουμε με σύνθημα ότι «σκλάβοι στον 21 αιώνα δεν θα γίνουμε». Να καταβληθούν τώρα όλα τα δεδουλευμένα !»

(φωτο αρχείου)

Διαφήμιση
Διαφήμιση