HomeΚΡΗΤΗΣτις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Ηρακλείου και η ΟΕΒΕΝΗ, για καλό σκοπό

Στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Ηρακλείου και η ΟΕΒΕΝΗ, για καλό σκοπό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

H Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Η) συμμετέχει και φέτος στις πολιτιστικές εκδηλώσεις της πόλης μας. Στα πλαίσια των Πολιτιστικών εκδηλώσεων Ηράκλειο Καλοκαίρι 2015 του Δήμου Ηρακλείου διοργανώνει μια κρητική παραδοσιακή βραδιά την Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015 στο κηποθέατρο Μ. Χατζιδάκις στις 9.30 μμ. με το μουσικό συγκρότημα ΚΡΗΤΕΣ (Καράντζης Αντώνης, Λιανέρης Νίκος, Κατσουλιέρης Γιώργος, Βασιλάκης Δαμιανός και Καζάκης Αλέξης).

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει χορευτικό συγκρότημα του Ομίλου Παιδείας & Πολιτισμού ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ και στην είσοδο θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Η Κρήτη μας» σε συνεργασία με το σωματείο Επαγγελματιών Φωτογράφων Ηρακλείου.

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΕΒΕΝΗ και λόγω της πολιτικοοικονομικής κατάστασης που βιώνει η χώρα, ανακοινώνεται ότι η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι δωρεάν και όχι με εισιτήριο 5€ όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Αντί αντιτίμου εισόδου καλούνται οι παριστάμενοι να συνεισφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου.

Η συγκέντρωση τροφίμων θα γίνει στην είσοδο του Κηποθεάτρου και ώρα 9.30μμ

Διαφήμιση
Διαφήμιση