HomeΚΡΗΤΗΚοσμοσυρροή στις τράπεζες – Από νωρίς οι Ηρακλειώτες στα γκισέ

Κοσμοσυρροή στις τράπεζες – Από νωρίς οι Ηρακλειώτες στα γκισέ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πρώτη ημέρα λειτουργίας όλων των τραπεζικών καταστημάτων σήμερα μετά τη λήξη της τραπεζικής αργίας, και οι Ηρακλειώτες στήθηκαν από νωρίς στα γκισέ. Στην πλειονότητά τους οι πολίτες που έχουν σπεύσει να εξυπηρετηθούν είναι συνταξιούχοι, αφού οι συνθήκες της αναμονής είναι πολύ καλύτερες πλέον. H κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη σε όλες τις τράπεζες, καθώς πέρα από τις ημερήσιες αναλήψεις για όλους όσοι δεν διαθέτουν κάρτα ανάληψης μετρητών, πολλοί είναι και εκείνοι που σπεύδουν να διευθετήσουν εκκρεμότητες που «τρέχουν» από την ημέρα επιβολής των capital controls.

trapezes1

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι αν και υπάρχει πολύς κόσμος στις τράπεζες που περιμένει υπομονετικά να εξυπηρετηθεί, δεν έχουν καταγραφεί εντάσεις ούτε και προβλήματα άλλης φύσεως, ενώ και οι ουρές στα ΑΤΜ έχουν περιοριστεί σημαντικά. Είναι γεγονός πάντως, ότι οι τραπεζικοί υπάλληλοι πηγαίνοντας το πρωί στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, βρήκαν μεγάλο αριθμό πολιτών να περιμένει το … άνοιγμα, με αυτοσχέδιες σειρές προτεραιότητας.

trapezes3

Πολλοί είναι και εκείνοι που σπεύδουν στις τράπεζες ζητώντας πληροφορίες για τις συναλλαγές που μπορούν να κάνουν βάσει της τελευταίας ΠΝΠ.

Διαβάστε εδώ, όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις αναλήψεις, τα δάνεια και τους τραπεζικούς λογαριασμούς

 

 

trapezes9

trapezes8

trapezes7

 

trapezes6

trapezes5

trapezes4

Διαφήμιση
Διαφήμιση