HomeΚΡΗΤΗΤραγωδία στην άσφαλτο για ηλικιωμένο ζευγάρι – Το αυτοκίνητό τους συγκρούστηκε με φορτηγό

Τραγωδία στην άσφαλτο για ηλικιωμένο ζευγάρι – Το αυτοκίνητό τους συγκρούστηκε με φορτηγό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέο θανατηφόρο τροχαίο, με θύματα ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στο Λασίθι, συγκλονίζει την Κρήτη. Λίγο μετά τις 7:30 το πρωί, το ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε μία 77χρονη με συνεπιβάτη τον 79χρονο σύζυγό της, τη στιγμή που κινούνταν στην εθνική οδό, στο ύψος των Λιμνών, έξω από τον Άγιο Νικόλαο, συγκρούστηκε με σφοδρότητα, πλαγιομετωπικά με φορτηγό αυτοκίνητο.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί πλήρως, και ερευνώνται από την Τροχαία, εικάζεται όμως ότι η ηλικιωμένη οδηγός, πιθανότατα επειδή θέλησε να στρίψει εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν τόσο σφοδρή που χρειάστηκε η επέμβαση κλιμακίου της ΕΜΑΚ για να απεγκλωβιστούν οι επιβαίνοντες στα δύο οχήματα. Η ηλικιωμένη οδηγός φαίνεται πως βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ ο σύζυγός της άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αργότερα. Ο οδηγός του φορτηγού, που κατάφερε να βγει από το όχημα χωρίς τη συνδρομή των πυροσβεστών, φέρει τραύματα τα οποία δεν ελλοχεύουν κίνδυνο για τη ζωή του.

ΦΩΤΟ αρχείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση