HomeΚΡΗΤΗEKH: «Όχι σε νέα μνημόνια και νέα μέτρα λιτότητας»

EKH: «Όχι σε νέα μνημόνια και νέα μέτρα λιτότητας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα σωματεία μέλη του αλλά και όλους τους εργαζόμενους του Ηρακλείου καλεί η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνεται στις 19:30 αύριο το απόγευμα στην Πλατεία Ελευθερίας με την αφορμή της ψήφισης στη βουλή του νέου πολυνομοσχεδίου. Στη σχετική ανακοίνωση του ΕΚΗ επισημαίνεται χαρακτηριστικά:

«Ο λαός μας και οι εργαζόμενοι, παρά το μεγαλειώδη αγώνα που έδωσαν όλο το προηγούμενο διάστημα, με αποκορύφωμα το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος, μέσω του οποίου έστειλαν ένα ηχηρότατο μήνυμα αντίστασης προς την Κυβέρνηση ώστε να μην υποκύψει (στις εξωφρενικές όπως αποδείχθηκε τελικά) απαιτήσεις των δανειστών – τοκογλύφων  και να μην αποδεχθεί ένα νέο καταστροφικό Μνημόνιο, δυστυχώς σήμερα βρισκόμαστε μπροστά σε μια απαράδεκτη Συμφωνία, την οποία η Κυβέρνηση αποδέχθηκε.

Εάν υλοποιηθεί αυτό το καταστροφικό πρόγραμμα η Ελλάδα σύντομα θα έχει περισσότερους φτωχούς, θα έχει περισσότερα λουκέτα, θα έχει περισσότερους υπερχρεωμένους Έλληνες που θα κινδυνεύει η περιουσία τους, θα έχει γενικευμένη ανεργία, φτώχεια και κοινωνική εξαθλίωση.

Το εργατικό-συνδικαλιστικό κίνημα και οι εργαζόμενοι δεν μπορούν παρά να είναι απέναντι και με όλες τους τις δυνάμεις, στο νέο καταστροφικό Μνημόνιο και στη συνέχιση των αντεργατικών – αντιλαϊκών πολιτικών, οι οποίες θα είναι ακόμα πιο επώδυνες για τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους αυτοαπασχολούμενους και τους συνταξιούχους. Δεν μπορούμε παρά να είμαστε απέναντι στην προσπάθεια εκποίησης της δημόσιας περιουσίας και του πλούτου της χώρας μας, που υποθηκεύουν κάθε προοπτική ανάπτυξης και ευημερίας.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι θα συνεχίσουμε, όπως κάναμε όλα τα τελευταία χρόνια, τον αγώνα μας για να μην περάσει και το Νέο Μνημόνιο και καλούμε τους εργαζόμενους και το λαό μας να αντισταθούν στη νέα λεηλασία των δικαιωμάτων μας.

Καλούμε τα Σωματεία μας και τους εργαζόμενους, συνταξιούχους, ανέργους  αύριο Τετάρτη 15/7/2015. ημέρα που ψηφίζονται τα πρώτα νέα αντιλαϊκά – αντεργατικά μέτρα της νέας  Κυβέρνησης, να συμμετέχουν δυναμικά στο εργατικό συλλαλητήριο, που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας  στις 19.30.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 7:30 Μ.Μ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ!!!

ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ και ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ!!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!»

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση