HomeΚΡΗΤΗΤο Σεπτέμβρη τελικά η 12η Παγκρήτια Αγροτική Έκθεση Αρκαλοχωρίου

Το Σεπτέμβρη τελικά η 12η Παγκρήτια Αγροτική Έκθεση Αρκαλοχωρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναβάλλεται για το Σεπτέμβριο η 12η Παγκρήτια Αγροτική Έκθεση Αρκαλοχωρίου όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας ως διοργανωτή καθώς και από την ALFA EXPO, ως αναδόχου του έργου. Η έκθεση επρόκειτο να πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 27 Ιουλίου 2015 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στο Αρκαλοχώρι.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση: «Η πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατάσταση των πραγμάτων των τελευταίων εβδομάδων δυστυχώς δεν επιτρέπουν την ομαλή διεξαγωγή της 12ης Αγροτικής Έκθεσης Αρκαλοχωρίου.

ekthesi arkaloxoriou

Νέα ημερομηνία κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί η 12η Αγροτική Έκθεση Αρκαλοχωρίου ορίζεται η 9 έως 14 Σεπτεμβρίου 2015 μετά από ομόφωνη επιλογή των συντελεστών και εκθετών.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις, ημερίδες, αφιέρωμα στην κρητική μουσική και σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν κανονικά κατά τις προγραμματισμένες ημερομηνίες διεξαγωγής της έκθεσης το Σεπτέμβριο.

Σας ζητάμε συγνώμη για την όποια αναστάτωση με την υπόσχεση ότι η 12η Αγροτική Έκθεση Αρκαλοχωρίου θα είναι κοντά σας από τις 9 ως 14 Σεπτεμβρίου και θα εξακολουθεί να αποτελεί το σημαντικότερο εργαλείο δουλειάς για τον αγρότη και τον κτηνοτρόφο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση