HomeΚΡΗΤΗΒ. Κεγκέρογλου: «Με το «όχι» θα έχουμε πλήρη καταστροφή»

Β. Κεγκέρογλου: «Με το «όχι» θα έχουμε πλήρη καταστροφή»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Η κυβέρνηση δυστυχώς -εκτός του ότι έχασε πέντε μήνες- βύθισε τη χώρα σε έναν νέο υφεσιακό κύκλο. Έναν κύκλο, τον οποίο με πολλές θυσίες για πέντε χρόνια, είχε καταφέρει να βρεθεί σε θετικό πρόσημο», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου που τόνισε πως «αυτό που κάνει αποκλειστικά και μόνο είναι η επικοινωνιακή διαχείριση των αποφάσεων της προκειμένου να πετύχει αυτά τα οποία θέλει, που είναι «σκοτεινά» και δεν τα λέει».

Αποτέλεσμα αυτής της συγκεκριμένης επικοινωνιακής διαχείρισης, επισήμανε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου  στη διάρκεια της παρουσίας του  στο «Κανάλι Ε» είναι η ανακρίβεια των λόγων με τις πράξεις της κυβέρνησης. «Λέει ο ΣΥΡΙΖΑ στους συνταξιούχους πως θα τους διαθέσει τις συντάξεις και έχουμε για πρώτη φορά από το 1974 τουλάχιστον, ίσως και από τον Β Παγκόσμιο πόλεμο και έπειτα, καταβολή της μισής σύνταξης, αφού το κράτος δεν είχε να την βάλει ολόκληρη.

Έπειτα η κυβέρνηση προπαγανδίζει και λέει ότι διασφαλίζει τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων γιατί θέλει να κρατήσει τον κόσμο κοντά του. Και δε λέει ότι αν δεν υπάρξει συμφωνία, δε θα πληρωθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι αν δεν υπάρξει αποκατάσταση του ELA το επόμενο δεκαπενθήμερο».

Ενώ σχετικά με το τι σημαίνει το «ναι» για την Ελλάδα είπε: «Το θέμα είναι ότι και με το «ναι» θα είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά με το «όχι» θα έχουμε πλήρη καταστροφή. Γιατί τους κανόνες τους θέτουν οι εταίροι. Το δημοψήφισμα γίνεται υποτίθεται για να το πάμε ως αποτέλεσμα σε αυτούς. Αυτοί λοιπόν επισημαίνουν πως συζητούν με το «ναι». Αυτή είναι μια παράμετρος που δεν την έχει μετρήσει η κυβέρνηση και είναι η ουσία, από τη στιγμή που δεν ισχύει και το αποτέλεσμα όλης της προηγούμενης διαπραγμάτευσης. Για αυτό πρέπει να ξεκινήσει και πάλι η προσπάθεια στη βάση της αναπτυξιακής και παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας. Κάτι που θα γίνει μόνο με αν από την κάλπη την ερχόμενη Κυριακή βγει το “ναι”», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κεγκέρογλου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση