HomeΚΡΗΤΗΠαρουσία αστυνομικών οι συνταξιούχοι στις τράπεζες – Πιθανή η παράταση του ωραρίου

Παρουσία αστυνομικών οι συνταξιούχοι στις τράπεζες – Πιθανή η παράταση του ωραρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνωστισμός, εκνευρισμός και προσπάθεια να τηρηθεί η τάξη με τη συνδρομή αστυνομικών, είναι η εικόνα που παρουσιάζουν από το πρωί σήμερα οι τράπεζες και στο Ηράκλειο που άνοιξαν προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συνταξιούχοι που δεν διαθέτουν κάρτα ανάληψης μετρητών και να τους καταβληθεί το ποσό των 120 ευρώ που δικαιούνται για την τρέχουσα εβδομάδα μετά την εφαρμογή του capitalcontrol.

trapezes6

Ωστόσο, η απόφαση των περισσότερων τραπεζών, με εξαίρεση την Τράπεζα Πειραιώς, να εξυπηρετήσουν τους δικαιούχους με αλφαβητική σειρά, τμηματικά από σήμερα έως και την Παρασκευή προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

Οι ουρές σχηματίστηκαν από πολύ νωρίς το πρωί, ενώ η προσέλευση του κόσμου είναι αθρόα. Για το λόγο αυτό θεωρείται πολύ πιθανό να υπάρξει παράταση του ωραρίου των τραπεζών προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλοι όσοι θα βρίσκονται στην τράπεζα.

trapezes5

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας ηλικιωμένος που περίμενε από το πρωί σε τραπεζικό υποκατάστημα στο κέντρο του Ηρακλείου ένιωσε έντονη αδιαθεσία με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει. Για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Δείτε εδώ τις προϋποθέσεις καταβολής του ποσού των 120 ευρώ, καθώς και ποια ασφαλιστικά ταμεία έχουν ήδη πιστώσει τους λογαριασμούς των συνταξιούχων τους.

trapezes1

trapezes2

trapezes3

trapezes4

Διαφήμιση
Διαφήμιση