HomeΚΡΗΤΗΨυχραιμία συνιστούν οι δήμοι της ενδοχώρας του Ηρακλείου

Ψυχραιμία συνιστούν οι δήμοι της ενδοχώρας του Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση καλούν οι δήμοι της ενδοχώρας του Ηρακλείου να επιδείξουν οι πολίτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Λόγω της δύσκολης συγκυρίας και των κρίσιμων στιγμών που βιώνει η χώρα, καλούμε τους δημότες να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία. Ενέργειες πόλωσης και ακραίων καταστάσεων οδηγούν σε φαινόμενα διχασμού και αποπροσανατολισμού της κοινωνίας.

Τις επόμενες ημέρες παρά τον περιορισμένο χρόνο και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, οι υπηρεσίες μας έχουν τεθεί σε ετοιμότητα για να οργανώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.

Διαβεβαιώνουμε τους Δημότες ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών, δεδομένων των συνθηκών.

Λόγω της έκτατης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί, από το προσωρινό κλείσιμο των τραπεζών και την αναστολή πληρωμών, είμαστε αναγκασμένοι να περιορίσουμε τις καθημερινές λειτουργίες μας τόσο στην αποκομιδή των απορριμμάτων όσο και στην αποκατάσταση βλαβών στα δίκτυα της ύδρευσης (και αυτές στα πλαίσια του εφικτού).

Ζητούμε την κατανόηση σας, τη στήριξη και τη συμμετοχή σας για να ξεπεράσουμε από κοινού τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση