HomeΚΡΗΤΗΑίμα ξανά στην άσφαλτο – Δύο τροχαίο με δύο νεκρούς και δύο τραυματίες

Αίμα ξανά στην άσφαλτο – Δύο τροχαίο με δύο νεκρούς και δύο τραυματίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με… αίμα βάφτηκε ξανά η άσφαλτος της Κρήτης καθώς σημειώθηκαν μέσα σε μισή ώρα δύο τροχαία δυστυχήματα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων δύο.

Σύγκρουση δύο οχημάτων

Το πρώτο θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 2.30 το μεσημέρι στις Βουκολιές Χανίων όταν δύο ΙΧ συγκρούστηκαν.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα μία 60χρονο γυναίκα να χάσει την ζωή της ενώ δύο ακόμα άτομα τραυματίστηκαν – ένας σοβαρά και ένα πιο ελαφρά.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τους τραυματίες αλλά και την άτυχη νεκρή γυναίκα στο νοσοκομείο.

Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό

Λίγη ώρα αργότερα ένα ακόμα θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε αυτή την φορά στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμου στο ύψος της διασταύρωσης για Καλαμάκι.

Ένα αυτοκίνητο παρέσυρε έναν πεζό ηλικίας 50 χρονών.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με διερχόμενους οδηγούς να ειδοποιούν το ΕΚΑΒ ασθενοφόρο του οποίου μετέφερε τον 50χρονο στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, ο 50χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Συναγερμός για… πνιγμό

Συναγερμός σήμανε στο ΕΚΑΒ όταν μία γυναίκα που απολάμβανε το μεσημέρι της πίνοντας καφέ σε καφενείο στα Κουνουπιδιανά Ηρακλείου έφαγε κάτι που της… έκατσε στο λαιμό.

Η γυναίκα δεν μπορούσε να πάρει ανάσα και κινδύνευε από άμεσο πνιγμό. Οι θαμώνες του καφενείου ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ με το συντονιστικό κέντρο να τους καθοδηγεί προκειμένου να βοηθήσουν την γυναίκα να βγάλει το ξένο αντικείμενο από τον λάρυγγά της. Ευτυχώς όλα έληξαν καλώς και η γυναίκα χαίρει άκρας υγείας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση