HomeΚΡΗΤΗΑπολογήθηκε ο 29χρονος ένοπλος ληστής του Creta Maris μέσα απο το ΠΑΓΝΗ

Απολογήθηκε ο 29χρονος ένοπλος ληστής του Creta Maris μέσα απο το ΠΑΓΝΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απολογήθηκε χθες μέσα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο 0 29χρονος ένοπλος δράστης ο οποίος συμμετείχε με τους ακόμα δύο συνεργούς του, στην απόπειρα ληστείας που αφορούσε το κοσμηματοπωλείο του ξενοδοχείου Creta Maris.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος προχώρησε σε μια τυπική απολογία μέσα απο την Ορθοπεδική Κλινική του ΠΑΓΝΗ  στην οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται φρουρούμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει σοβαρή.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 29χρονος κινδύνευε με ακρωτηριασμό καθώς είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο πόδι κατά την διάρκεια της συμπλοκής των ένοπλων ληστών με τους αστυνομικούς, ενώ προσπαθούσαν να φύγουν απο το ξενοδοχείο με τα κλοπιμαία.

Ο δεύτερος 29χρονος ο οποίος είχε τραυματιστεί στο κεφάλι συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ενώ ο τρίτος συνεργός, ο Αρμένιος βρίσκεται στην φυλακή.

Ανακρίτρια και Εισαγγελέας έκριναν ομόφωνα τον 29χρονο προσωρινά κρατούμενο ενώ φαίνεται ότι θα απολογηθεί εκ νέου μόλις αναρρώσει.

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση