HomeΚΡΗΤΗΟ Σύλλογος Πηγαϊδακίων απαντά για τις εκδηλώσεις για την ράμπα ΑμεΑ

Ο Σύλλογος Πηγαϊδακίων απαντά για τις εκδηλώσεις για την ράμπα ΑμεΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Σύλλογος Πηγαϊδακίων απαντά σε όσους αντιδρούν για τις τριήμερες εκδηλώσεις που έχουν προγραμματίσει στο Λιμανάκι με σκοπό να μαζευτούν χρήματα προκειμένου να δημιουργηθεί ράμπα ΑμεΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Προσπαθώντας ο Π.Σ.Πηγαιδακιων να αποδείξει οτι υπάρχει ανθρωπιά βλέποντας την βοηθεια τοσον επιχείρησεων και ιδιωτών στην διοργάνωση των εκδηλώσεων που ξεκίνησαν σημερα στο Λιμανακη για ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ μαζεύοντας λεφτα για την δημιουργία ράμπας ΑΜΕΑ για εύκολη πρόσβαση στην παραλία του οικισμού αλλα και την στήριξη στο σύλλογο ΑΜΕΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ κάποιοι ως φαίνεται δυσαρεστήθηκαν με αυτή την πρωτοβουλία δημιουργώντας εντάσεις κ προβλήματα.

Δυο ιδιοκτήτες εστιατορίων συνελήφθησαν το πρωί και ως ενημερωθήκαμε και κάποιοι κατασκηνώτες περιστατικά που γνωρίζουμε αν συνδέονται με την καταγγελία που είχε ως θεμα της το όφελος τον ιδιωτών απο την εκδηλωση κ οχι του Συλλόγου.

Δηλώνουμε ως συλλογος οτι η 3ημερες εκδηλώσεις εδω και μηνες κοινοποιούνται σαν ΜΜΕ στην προσωπική μας σελίδα αλλα κ στις αρμόδιες αρχές ( λιμεναρχείο – δημο φαιστου – αστυνομία ) ως εκδηλώσεις για καλο σκοπό με την δική μας ΚΑΙ ΜΟΝΟ διοργάνωση.

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν κανονικά

Διαφήμιση
Διαφήμιση