HomeΚΡΗΤΗΙνκόγκνιτο διακοπές στην Κρήτη για το βασιλιά του Μαρόκου – Κινείται κάτω από άκρα μυστικότητα

Ινκόγκνιτο διακοπές στην Κρήτη για το βασιλιά του Μαρόκου – Κινείται κάτω από άκρα μυστικότητα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Ηράκλειο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο βασιλιάς του Μαρόκου, Μοχάμεντ ο ΣΤ, πιθανότατα συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα.

O βασιλιάς και η συνοδεία του, έχουν καταλύσει σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της Αμμουδάρας, και οι κινήσεις τους προστατεύονται από τα αδιάκριτα βλέμματα, καθώς η παραμονή τους στην Κρήτη φαίνεται πως έχει αποκλειστικά και μόνο το χαρακτήρα της αναψυχής.

Ο τρόπος με τον οποίο ο βασιλιάς Μοχάμεντ  έφθασε στην Κρήτη, δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί, ούτε και η ακριβής διάρκεια της παραμονής του.

Αυτό που είναι γεγονός  είναι ότι η πριγκίπισσα του Μαρόκου Λάλλα Σάλμα έχει μεγάλη αδυναμία στους ελληνικούς προορισμούς, τους οποίους επιλέγει για ολιγοήμερη παραμονή, σταθερά κάθε καλοκαίρι. Μάλιστα τον Ιούλιο του 2014, έκανε διακοπές μαζί με τα δύο παιδιά της στην Κυλλήνη, ενώ όπως δηλώνει απερίφραστα λατρεύει την Κέρκυρα και πολλές περιοχές της Πελοποννήσου.

lalla salma

Ο βασιλιάς Μοχάμεντ το βράδυ της περασμένης Δευτέρας ειχε συναντηθεί με τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί στο Ραμπάτ. Φαίνεται ότι μετά τις υποχρεώσεις του και ενδεχομένως θέλοντας να ικανοποιήσει την επιθυμία της πριγκίπισσας Λάλα Σάλμα, επέλεξε το Ηράκλειο και την Κρήτη για ολιγοήμερη ανάπαυλα.

Οι κινήσεις του βασιλικού ζευγαριού είναι καλά μελετημένες, για λόγους ασφαλείας αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν προβλέπονται ιδιαίτερες μετακινήσεις.