HomeΚΡΗΤΗΕορταστικό τριήμερο για … καλό σκοπό στους Καλούς Λιμένες

Εορταστικό τριήμερο για … καλό σκοπό στους Καλούς Λιμένες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πυρετωδώς ετοιμάζονται οι διοργανωτές για τις τριήμερες αθλητικές εκδηλώσεις στους Καλούς Λιμένους, που κατά βάθος έχουν … σκοπό. Από τις 27 έως τις 29 Ιουνίου στο Λιμανάκι των Καλών Λιμένων διοργανώνεται τουρνουά water polo και beach voley με παράλληλο πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

kaloi limenes

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πηγαϊδακίων με πρόθεση μέρος των εσόδων να δοθούν στο σύλλογο ΑμΕΑ «το μέλλον» προκειμένου να κατασκευαστεί ράμπα πρόσβασης στη θάλασσα.

Οι διοργανωτές επισημαίνουν ότι είναι ιδιαίτερα συγκινητική η βοήθεια που δίδεται καθημερινά από εθελοντές της ευρύτερης περιοχής που με οποιονδήποτε τρόπο συμβάλλουν προκειμένου να ετοιμαστούν όλα για τις τριήμερες εκδηλώσεις. Στην ανακοίνωση των διοργανωτών υπογραμμίζεται μεταξύ άλλων:

kaloi limenes afisa

«Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το Σάββατο  στις 20:30 με ζωντανή μουσική από τους Αδελφούς Συμιανάκη και τους Alone together, ενώ την Κυριακή  από το πρωί η παραλία θα γεμίσει αθλητές, μικρούς και μεγάλους, για το τουρνουά beach volley – water polo. Η μέρα θα κλείσει με τον Γιώργο Νικηφόρου Ζερβακη.

kaloi limenes3

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με την πρωινή λειτουργία στο εκκλησάκι των Αποστολών Πέτρου κ Παύλου».

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση