HomeΚΡΗΤΗΚάθετα αντίθετα σε κάθε ΑΠΕ το δημοτικό συμβούλιο Μαλεβιζίου

Κάθετα αντίθετα σε κάθε ΑΠΕ το δημοτικό συμβούλιο Μαλεβιζίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος και Χωροταξίας κ. Νίκου Καλογερή, της Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας και Βιομηχανίας κ. Βιργινίας Μανασάκη – Ταβερναράκη και του χωροτάκτη μηχανικού της Περιφέρειας Κρήτης κ. Γιάννη Παρασύρη, συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου για να λάβει θέση σχετικά με τον χωροταξικό σχεδιασμό που ετοιμάζει η Περιφέρεια Κρήτης.

xorotaksiko

Στη συνεδρίαση η οποία διεξήχθη σε άριστο κλίμα και στην οποία ήταν παρόντες και τοποθετήθηκαν πολλοί εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων από οικισμούς του Δήμου, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν το Μαλεβίζι, όπως είναι οι εγκαταστάσεις στα Ληνοπεράμματα, το καλώδιο διασύνδεσης με την ηπειρωτική Ελλάδα, κ.α., ενώ έγινε αναλυτική ενημέρωση από τους εκπροσώπους της Περιφέρειας Κρήτης. Στο κυρίαρχο θέμα των μονάδων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, το Δημοτικό Συμβούλιο εξέφρασε για μια ακόμα φορά την πλήρη αντίθεσή του και τη θέση ότι δεν θα επιτραπεί καμία απολύτως επένδυση τέτοιας μορφής στο Μαλεβίζι.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης στην τοποθέτησή του επεσήμανε την αναγκαιότητα ύπαρξης ενός ολοκληρωμένου και σωστού χωροταξικού περιφερειακού σχεδιασμού, που θα αποτελεί πολύτιμο οδηγό σε κάθε αναπτυξιακή προσπάθειας που θα γίνει στην Κρήτη, ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε κατά πλειοψηφία την εισήγηση που κατέθεσε στο σώμα ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Μανόλης Αντωνογιαννάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση