HomeΚΡΗΤΗΟι γυναίκες έκλεβαν και οι άντρες κρατούσαν … τσίλιες – Πενταμελής ομάδα άδειασε σπίτι στη Χερσόνησο

Οι γυναίκες έκλεβαν και οι άντρες κρατούσαν … τσίλιες – Πενταμελής ομάδα άδειασε σπίτι στη Χερσόνησο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη δράση μίας πενταμελούς ομάδα διαρρηκτών τερμάτισαν οι διωκτικές αρχές στη Χερσόνησο, μετά τη σύλληψη τριών ανδρών τα ξημερώματα σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου. Οι τρεις συλληφθέντες, ηλικίας 26, 46 και 78 ετών αντίστοιχα, κρατούσαν … τσίλιες έξω από το σπίτι μίας 42χρονης την ώρα που οι δύο γυναίκες της ομάδας είχαν μπει στο εσωτερικό και το άδειαζαν από κοσμήματα η συνολική αξία των οποίων δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.

Αμέσως μετά τη σχετική καταγγελία της 42χρονης ιδιοκτήτριας του σπιτιού, ανδρες του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, της Ασφάλειας Ηρακλείου και της ΟΠΚΕ αναζήτησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις άνδρες με την κατηγορία των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής. Επιπλέον, ο ηλικιωμένος και ο μεγαλύτερος σε ηλικία από τους συλληφθέντες κατηγορούνται και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση οι 3 άνδρες εκτελούσαν χρέη τσιλιαδόρου κατά τη διάρκεια της κλοπής, ενώ στο εσωτερικό του σπιτιού είχαν εισβάλει μία 25χρονη και μία 42χρονη γυναίκα, οι οποίες και αναζητούνται από τις διωκτικές αρχές.

Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι και στην Ιεράπετρα, απ’ όπου κατάφεραν να αρπάξουν περίπου 30.000 ευρώ σε μετρητά. Οι αστυνομικοί στην Ιεράπετρα διεξάγουν έρευνες προκειμένου να βρουν στοιχεία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση