HomeΚΡΗΤΗΝέα Δρομολόγια στο Δήμο Βιάννου από το ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου

Νέα Δρομολόγια στο Δήμο Βιάννου από το ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε νέα δρομολόγια που ξεκινούν από αύριο Τετάρτη 22/06/2015 προχωρεί το ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου μετά από συνεργασία με τον Δήμο Βιάννου. Τα νέα δρομολόγια θα έχουν προορισμούς τους  παραλιακούς οικισμούς του Δήμου Βιάννου δηλαδή το Καστρί, τον Κερατόκαμπο, την Άρβη και την Ψαρή Φοράδα. Έτσι θα γίνεται η σύνδεση τους  με τους υπόλοιπους  οικισμούς του Δήμου αλλά και με το Αρκαλοχώρι και το Ηράκλειο. Η συνεργασία των δύο πλευρών επιβεβαιώθηκε  με την συνάντηση που είχαν σήμερα ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης με τον Προέδρο του ΚΤΕΛ Ηρακλείου-  Λασιθίου  Μανόλη Χαχλιούτη στα γραφεία του ΚΤΕΛ. Τα δρομολόγια θα εκτελούνται ως εξής:

Κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο, και Κυριακή, από Ηράκλειο και Αρκαλοχώρι προς Καστρί – Κερατόκαμπο.

Κάθε Τετάρτη, Παρασκευή, και Κυριακή, από Ηράκλειο και Αρκαλοχώρι προς Ψαρή Φοράδα.

και,

Κάθε Τρίτη, και Πέμπτη, από Ηράκλειο και Αρκαλοχώρι  προς Άρβη.

Στα παραπάνω δρομολόγια θα υπάρχει η σύνδεση των οικισμών Εμπάρου, Θωμαδιανό, Μάρθα, Κάτω Βιάννος, Άνω Βιάννος, Αμιρά, Κεφαλοβρύσι, Άγιος Βασίλειος, Πεύκος, Καλάμι, Συκολόγος.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δρομολογίων θα διαρκέσει έως τις 12/09/2015 και θα γίνει εκ νέου σχεδιασμός σύμφωνα με τις ανάγκες της χειμερινής περιόδου.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την Διοίκηση του ΚΤΕΛ ενώ  παράλληλα κάλεσε όλους όσους θέλουν να επισκεφθούν τις παραλίες του Δήμου  να προγραμματίσουν την επίσκεψη τους με βάση τα παραπάνω δρομολόγια,  να απολαύσουν  τις ομορφιές του τόπου και να συμμετέχουν στις  εκδηλώσεις που διοργανώνονται κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση