HomeΚΡΗΤΗΣτη φυλακή η συζυγοκτόνος – «Ήταν η κακιά στιγμή» είπε στην ανακρίτρια

Στη φυλακή η συζυγοκτόνος – «Ήταν η κακιά στιγμή» είπε στην ανακρίτρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια Λασιθίου η 69χρονη, η οποία ξημερώματα της Κυριακής τραυμάτισε θανάσιμα τον σύζυγο της με ένα μπαλτά, μέσα στο σπίτι τους στην Σητεία (δείτε εδώ).

Η συζυγοκτόνος που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να δήλωσε κατά την σημερινή της απολογία στην ανακρίτρια, ότι δεν περίμενε να φτάσει σε αυτό το σημείο ενώ τόνισε ότι «Ήταν η κακιά στιγμή».

Στο πλευρό της βρίσκονται οι δύο της κόρες ενώ ο συνήγορος της, κατέθεσε αίτημα να εξεταστεί απο ψυχιάτρους και απο Ιατροδικαστή.

Η 69χρονη μετά την δολοφονία του συζύγου της παραδόθηκε μόνη της στις αρχές ενώ είχε περιγράψει με λεπτομέρειες τον τρόπο με τον οποίο έβαλε τέλος στην ζωή του συζύγου της. Ομολόγησε την πράξη της προσθέτοντας ότι δεν άντεχε άλλο την πολύχρονη καθημερινή κακοποίηση που υφίστατο από τον άνδρα της, ενώ είχε σκεφτεί να βάλει τέλος και στην δική της ζωή, έχοντας αφήσει αποχαιρετιστήριο χειρόγραφο σημείωμα στα παιδιά της.

Διαφήμιση
Διαφήμιση