HomeΚΡΗΤΗΗμέρα Αιμοδοσίας στο Creta Maris

Ημέρα Αιμοδοσίας στο Creta Maris

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκε η ετήσια αιμοδοσία του Creta Maris Beach Resort. Εργαζόμενοι και διοίκηση ανταποκρίθηκαν για μια ακόμη φορά στο κάλεσμα, δίνοντας δυνατό παρόν και μεταφέροντας το μήνυμα «Δίνω αίμα, σώζω ζωή». Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Βενιζέλειου – Πανάνειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, με συνολικά 37 συμμετέχοντες.
Η έμπρακτη κοινωνική συνεισφορά του Creta Maris Beach Resort εκφράζεται και φέτος μέσω της διοργάνωσης Ημέρας Αιμοδοσίας. Η μεγάλη συμμετοχή, από την άλλη, αποδεικνύει την εσωτερική σύμπνοια και κοινή γραμμή ξενοδοχείου και προσωπικού στην ανθρωποκεντρική φιλοσοφία που πρεσβεύει το Creta Maris. Στα πλαίσια της φιλοσοφίας αυτής, όλοι οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν από τη διοίκηση του ξενοδοχείου και για το πρόγραμμα εθελοντών δωρεάς μυελού των οστών σε παιδιά με καρκίνο και τη δική τους πιθανή σημαντική συνεισφορά σε αυτό.

image003
Ο θεσμός της αιμοδοσίας ξεκίνησε το 1992 όταν η διοίκηση του ξενοδοχείου επεσήμανε την έλλειψη αίματος που παρατηρείται ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες και έκανε έκκληση στο προσωπικό για εθελοντική αιμοδοσία. Η μεγάλη ανταπόκριση του προσωπικού οδήγησε στην ετήσια καθιέρωσή της και στη δημιουργία Τράπεζας Αίματος στο Βενιζέλιο Νοσοκομείο Ηρακλείου, η οποία εξυπηρετεί δεκάδες χειρουργικές επεμβάσεις και σοβαρά περιστατικά και στην οποία έχουν δικαίωμα αιμοληψίας το προσωπικό του ξενοδοχείου και οι συγγενείς Α΄ & Β’ βαθμού.

Σχετικά με το Creta Maris Beach Resort:
Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 680 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Hammam Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση