HomeΚΡΗΤΗΣυνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι παρεμβάσεις της τεχνικής υπηρεσίας

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι παρεμβάσεις της τεχνικής υπηρεσίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα οι παρεμβάσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ηρακλείου σε ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου, ακολουθώντας τις οδηγίες του Δημάρχου Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινού για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής κατοίκων και επισκεπτών.

Ειδικότερα, εκτός από τα μεγάλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην πλ. Κορνάρου, στην Ιερωνυμάκη, στη Φορτέτσα και αλλού, σημαντικά έργα ανάπλασης από ίδιους πόρους και μέσα ολοκληρώνονται:

Στο κηποθέατρο Νίκος Καζαντζάκης στο οποίο σε λίγες μέρες ανοίγει η αυλαία του θερινού φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου.

Στο κοιμητήριο του Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου.

Στην περιοχή του Βενιζέλειου Νοσοκομείου και του Αγ. Ιωάννη όπου γίνονται εργασίες ασφαλτόστρωσης και αποκατάστασης του οδοστρώματος.

Στα Σταυράκια όπου γίνεται διάνοιξη και καθαρισμός δρόμων.

Σε ολόκληρη την πόλη του Ηρακλείου, έργα αποκατάστασης βλαβών σε φωτεινούς σηματοδότες, παραλλαγές του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, ανακατασκευή, επισκευή και ενίσχυση δημοτικού φωτισμού (στο συγκεκριμένο τομέα, το 3μηνο Μαρτίου – Μαΐου 2015 η υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε 2.159 βλάβες), κ.α.

Όπως επεσήμανε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Χάρης Μαμουλάκης, ο οποίος συντονίζει και επιβλέπει όλα τα συνεργεία: «Η βελτίωση της καθημερινότητας και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, ήταν και παραμένουν στην κορυφή της ατζέντας της δημοτικής αρχής.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση