HomeΚΡΗΤΗΣήμερα η απολογία της 69χρονης συζυγοκτόνου – Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη στη Σητεία

Σήμερα η απολογία της 69χρονης συζυγοκτόνου – Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη στη Σητεία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή Λασιθίου προκειμένου να απολογηθεί η 69χρονη που ομολόγησε ότι δολοφόνησε με άγριο τρόπο τον 79χρονο σύζυγό της στο σπίτι τους στη Σητεία το ξημέρωμα της περασμένης Κυριακής.

Η 69χρονη κατάφερε θανάσιμα χτυπήματα στον 79χρονο τη στιγμή που κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους, χτυπώντας τον με ένα μπαλτά στο κεφάλι και το θώρακα.

Η συζυγοκτόνος που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, μετά την πράξη της σκέφτηκε να δώσει τέλος στη ζωή της και μάλιστα για το λόγο αυτό είχε αφήσει αποχαιρετιστήριο χειρόγραφο σημείωμα στις δύο κόρες της, ζητώντας τους «συγγνώμη» ενώ διατύπωνε και την επιθυμία της να μην ταφεί στο ίδιο μνήμα με το θύμα. Ωστόσο, η 69χρονη φαίνεται πως δεν βρήκε το σθένος να ολοκληρώσει όλα όσα σχεδίαζε και έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα της Σητείας όπου και ομολόγησε την πράξη της με κάθε λεπτομέρεια στους εμβρόντητους αστυνομικούς.

Η ίδια η συζυγοκτόνος εξήγησε στους αστυνομικούς ότι έφτασε στην αποτρόπαιη αυτή πράξη λόγω της πολύχρονης καθημερινής κακοποίησης που υφίστατο από τον άνδρα της, με ξύλο, ύβρεις και προσβολές.

Μάλιστα την ημέρα του φονικού είχε προηγηθεί ακόμη ένας μεγάλος καυγάς του ζευγαριού με τον 79χρονο, όντας σε κατάσταση μέθης, να χτυπά την 69χρονη.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση