HomeΚΡΗΤΗΣτη λαϊκή αγορά του Σαββάτου, ο δήμαρχος

Στη λαϊκή αγορά του Σαββάτου, ο δήμαρχος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Τη λαϊκή αγορά του Σαββάτου στις Πατέλες επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός.
Ο Δήμαρχος Ηρακλείου που συνοδευόταν από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδημάρχους, Προέδρους Δημοτικών επιχειρήσεων και δημοτικούς συμβούλους, συνομίλησε με καταναλωτές, παραγωγούς και εμπόρους και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που τους απασχολούν σχετικά με τη λειτουργία της λαϊκής.

DSCN2801
Ο κ. Λαμπρινός εξέφρασε τη βούληση της Δημοτικής Αρχής στην εφαρμογή της νομιμότητας και της διαφάνειας στη λειτουργία των λαϊκών αγορών του Ηρακλείου προς όφελος των δημοτών ,των κατοίκων στις περιοχές όπου δραστηριοποιούνται και όλων όσων συμμετέχουν σε αυτές.

 

 

Αργότερα σε συνάντηση που είχε με τους προέδρους των σωματείων παραγωγών και εμπόρων τόνισε ότι στόχος του Δήμου είναι σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους και μετά από διάλογο να καταρτισθεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο λειτουργίας των λαϊκών αγορών.

DSCN2790
Παράλληλα υπογράμμισε ότι η επανασύσταση και λειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας θα βοηθήσει στις επίλυση διαφόρων προβλημάτων και κάλεσε όλες τις υπηρεσίες που έχουν ευθύνη, εκτός του Δήμου, να συνδράμουν αποφασιστικά προς αυτή την κατεύθυνση.
Στη λαϊκή αγορά το Σαββάτου μαζί με το Δήμαρχο Ηρακλείου βρέθηκαν, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γρηγόρης Πασπάτης ,οι Αντιδήμαρχοι κ.κ Γ. Καραντινός, Π. Ινιωτάκης , Γ. Ρασούλης,ο Εντεταλμένος σύμβουλος αρμόδιος για τα καταστήματα και τις λαϊκές κ. Μ. Χαιρέτης,ο Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ κ. Νίκος Αγγελάκης, ο Δημοτικός σύμβουλος κ.Γ.Κεφαλογιάννης,ο Πρόεδρος του 4ου Δημοτικού Διαμερίσματος κ.Κώστας Ζερβάκης,η σύμβουλος του 3ου Διαμερίσματος κ. Κουτάντου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση